Drehfix

De snelle multifunctionele bevestiging: Het Drehfix-systeem

 

Klik op afbeelding om te vergroten

 

Iedere professionele installateur wordt er dagelijks mee geconfronteerd, dat hij een bevestiging op wand, plafond of vloer moet maken. De verschillende materialen daarvan stelt de installateur elke keer weer voor het probleem welke schroef / plug hij moet toepassen om een bevestiging te maken. Met het Drehfix-systeem is dit verleden tijd. Voor alle soorten van steen materiaal is het Drehfix-systeem toepasbaar.

Het innovatieve van Drehfix, is dat een schroefbeweging niet meer hoeft te worden gemaakt, maar dat het draadeind in een keer in de plug wordt ingestoken en daarna slechts 90 graden wordt gedraaid.

Hierdoor ontstaat er een tijdsbesparing van 80 %.

 

Een perfecte verbinding wordt gegarandeerd door de optimale combinatie van steen, plug en draadeind.

Overal toepasbaar waar een snelle, veilige en betrouwbare bevestiging noodzakelijk is.

Drehfix is hét systeem, dat deze elementen in zich heeft.

Wat houdt de Drehfix-bevestiging in? Het draadeind wordt in de plug geplaatst en wordt vervolgens 90 graden gedraaid. Hiermee ontstaat in een keer de optimale verbinding. Het tijdrovende indraaien van een schroef in een plug is hiermee verleden tijd. Er wordt een tijdbesparing van 80% gerealiseerd. De Drehfix-bevestiging is in alle steensoorten toepasbaar.

Het assortiment van Drehfix bestaat uit M8 en M10 draadeinden, die in diverse lengtes verkrijgbaar zijn. De pluggen die hier bij horen zijn in twee lengtes verkrijgbaar. Zodoende kan met een beperkte voorraad vele montagecombinaties gemaakt worden, omdat de pluggen in diverse steensoorten een optimale verbinding kunnen realiseren.

Iedereen die op dit moment kennis neemt van het Drehfix-systeem is enthousiast over de eenvoud van het product en tegelijkertijd verbaasd over de vele toepassingsmogelijkheden die het in zich heeft.

Vergelijkingsfilmpje

Toepassing

Het Drehfix-systeem is in alle steensoorten toepasbaar. Het assortiment bestaat uit M8 en M10 draadeinden, die in diverse lengtes verkrijgbaar zijn. Elke soort van bevestiging is denkbaar. Het Drehfix-systeem is efficiënt en biedt kwaliteit, omdat:

  • het een snelle en millimeternauwkeurige lengteverstelling heeft. Dit is mogelijk omdat het draadeind door de plugkop kan worden gestoken. Dit is ook mogelijk in gemonteerde toestand. Het draadeind is met een handomdraai vast te zetten en indien nodig net zo gemakkelijk ook weer los te maken als de situatie daar om vraagt. Deze eigenschap levert het grootste voordeel op bij leidingmontage wanneer een beugel met daarin een leiding gemonteerd aan het plafond is bevestigd en de leiding onder afschot moet worden opgehangen. Dan is het met het Drehfix-systeem mogelijk om een hoogteverstelling te realiseren zonder de leiding uit de beugel te nemen. Slechts 90 graden draaien – hoogte verstellen – en weer vastzetten;
  • de montage van het Drehfix-systeem zonder krachtinspanning gebeurt. Langdurige belasting van hand en pols bij indraaien van een schroef komt niet meer voor;
  • vanwege de vele toepassingsmogelijkheden maar een minimale magazijnvoorraad nodig is;
  • het een tijdbesparing oplevert van 80% door de snelle bevestiging.

 

Duurzaam

Drehfix geeft een duurzame bevestiging. Het draadeind kan indien nodig worden hergebruikt, zodat er een besparing op materiaal en uiteindelijk grondstoffen is. Dit levert een bijdrage aan het voorkomen van uitputting van onze natuurlijke bronnen.

 

Drehfix  levert met dit product een innovatieve en tijdbesparende oplossing aan de installatiebranche.

Folder Drehfix Nederland

Trekproef beton
Drehfix in beton